Cum sa devii un parinte bun!

Ca orice aventură bună, părinția necesită un pic de planificare. Iată câteva sfaturi utile pentru creșterea cu încredere a persoanelor pe care ești mândru să le trimiți în lume.

Părinte cu scop

Înainte de a se naște copilul, așezați-vă cu partenerul și discutați cuvinte pe care v-ați dori să le puteți folosi pentru a descrie copilul vostru când va fi adult. Curajos, creative, drăguț, apoi, încurajați aceste calități din start. Dacă vrei ca copilul tău să nu fie neînfricat, nu poți întotdeauna să te apuci să-l salvezi atunci când este într-un impas. Dacă vrei ca copilul tău să fie bun, arată-i cum arată asta. Ești primul profesor, cel mai influent și cel mai apreciat om de catre copilului tău.

Adaptarea

Chiar dacă aveți totul planificat pentru un nou membru, flexibilitatea este cea mai profitabilă trăsătură a parentalității. După ce v-ați dat seama de un lucru, așteaptă să puneți capacitatea voastra și sănătatea in actiune.

Scoateți-vă din ambalajul

În fiecare zi apare un nou studiu despre detaliile parentalității, încredere în noi, le vedem pe toate, dar este înțelept să iei propriile decizii. Încercați să evitați parentalitatea „în tendință”. Dacă un influencer pe care îl admirați cântă pericolele imunizărilor, citiți de ce crede ceea ce crede și apoi citiți și argumentul celuilalt înainte de a lua o decizie cu privire la sănătatea copilului dumneavoastră. În lumea noastră de supraîncărcare a informațiilor, poate fi greu să descifrezi ce este corect și ce nu este în regulă. Rar există o linie clară. Vă faceți griji pentru ceea ce vă convine, chiar dacă această opinie diferă de majoritate.

Dă-ți o pauză

Deci, vrei să fii o mamă bună? Doar recunoașterea faptului că vă pune pe calea cea bună. Acum, recunoașteți acest lucru: o mamă bună ar putea să nu aibă răbdare tot timpul. S-ar putea să strige. Ar putea să nu spună nimănui niciun cuvânt. S-ar putea să angajeze o babysitter o dată pe săptămână doar pentru a putea să doarma. Există un milion de moduri diferite de a fi o mamă bună. Nu trebuie să fii perfect, trebuie doar să fii tu. Imperfecțiuni, anxietăți și toate, ești fără îndoială cea mai bună mamă pentru puiul tău.

Dragoste

Sincer, este atât de simplu. Copiii iubiți sunt copiii fericiți.Până să devină adolescenți, iar apoi toate pariurile sunt oprite, dar, din fericire, ele depășesc de obicei acea fază obositoare la fel ca toate celelalte. Un lucru pe care toate mamele „bune” îl au în comun este că își iubesc copiii cu întreaga lor inimă în fiecare secundă din fiecare zi. Fie că sunt la serviciu, acasă, afară cu fetele sau închise în baie plângând pe toaletă, dragostea este ceea ce ne unește și ceea ce ne face grozave.

Citeste si despre: Sa fii parinte poate este un lucru greu, dar minunat!

 

Share

Citește și

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *