Cum alegem pampersul potrivit pentru copil?

Cu venirea copilului pe lume, ne gandim la ce pampers sa alegem. Majoritatea mamicilor cer sfatul medicului, altor mame, unele dintre ele se informeaza chiar in magazin, azi am ales sa discutam despre acest subiect.

Scutecele refolosibile sau de unica folosinta ?

Sunt 2 tipuri de scutece: scutece de unica folosinta sau cele refolosibile, ambele variante au avantaje si dezavantaje.

Scutece de unica folosinta

Avantaje:

Aceste scutece sunt practice, si-a facut treburile, ai luat pampersul l-ai schimbat si l-ai aruncat. Nu o sa trebuiasca sa speli pampersul mereu cand este plin.

Dezavantaje:

Scutecele de unica folosinta au in compozitia lor chimicale care pot sa produca iritatii la nivlul pielii. Pretul este unul destul de mare fata de cele refolosibile.

Scutecele refolosibile

Avantaje:

Un avantaj al scutecelor refolosibile este acela ca sunt folosite materiale naturale si biodegradabile, nu o sa apara iritatii, pretul este mai ieftin fata de cele de unica folosinta.

Dezavantaje:

Dezavantajul este ca trebuie mereu sa fie spalat, de aceea nu este un lucru practic, iar mamiciile aleg scutecele de unica folosinta. Absorbtia nu este una inalta, nu se muleaza pe corpul copilului cum o fac celelalte.

Un bax de scutece ieftin, nu este mereu de calitate, deoarece mamiciile vor sa faca economii si aleg varianta ieftina. Pretul arata calitatea produsului.

Cum ai ales scutecul potrivit pentru copilul tau ?

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *