Atunci cand incepem un nou an, trebuie sa fim prosperi, sa avem ganduri pozitive si mai ales sa reflectam la anul ce a fost si sa fim mai buni in anul ce urmeaza, iata cateva activitati pe care le poti face in noul an.

Jocuri educative si distractive

Daca pana acuma va jucati jocuri plictisitoare in timpul liber, acuma puteti sa incercati jocul Twister, este un joc amuzant atat pentru copil cat si pentru tine ca adult.

Capsula timpului

Cu totii stim ca atunci cand eram copii ne doream sa avem o meserie de (doctor, politist, pompier, etc.), dar poate nu era menirea noastra in viata, asa ca poti sa faci impreuna cu copilul tau o foaie in care el sa isi scrie dorintele pe care le are el in viata, iar mai apoi sa o puneti intr-o cutie sau intr-un recipient pe care sa scrie “Nu deschide pana in anul 20..”.

Karaoke

Este o activitate foarte amuzanta, fiecare poate sa isi etaleze talentul muzical, pentru ca activitatea sa fie cat mai pe tema Anului Nou, trebuie sa cautati melodii care sa fie cat mai naturale pentru Revelion.

Concurs de dans

Fiecare trebuie sa aleaga o melodie si sa danseze pe ea, ar putea exista chiar si un juriu care sa ofere note, iar cine a obtinut cele mai mari puncte este castigatorul.

O petrecere costumata

Copiii iubesc animalele sau alte personaje din desene, asa ca va puteti costuma si sa dati frau liber imaginatiei sa va distrati toti impreuna.

Un An Nou fericit!

Share

Citește și

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *